De dames van Den Helder hebben daarin een grote en stabiele bijdrage geleverd. Maar liefst 15 landskampioenschappen, 6x bekerwinnaar en 7x winnaar van de final four zijn daarvan het bewijs. Met natuurlijk het meest recente fantastische succes, het landskampioenschap 2020-2021, als meest in het oog springend. Daarnaast heeft onze basketbalclub een fantastische jeugdopleiding die vele nationaal kampioenen heeft voortgebracht. En zijn vele jeugdspeelsters doorgestroomd naar dames 1 en nationale selecties.
Samenwerking met het heren top basketbal in Den Helder

Met ingang van het seizoen 2021-2022 wordt er een volgende stap gezet in de samenwerking met het heren top basketbal in Den Helder. De dames gaan verder onder de naam Den Helder SUNS! Dat betekent dat er voor zowel het heren als het dames topbasketbal één herkenbare uitstraling met dezelfde huisstijl wordt gehanteerd. Bedrijven geeft dit de gelegenheid om zich tegelijkertijd zowel aan het dames als aan het heren topbasketbal in Den Helder te binden, maar dat is natuurlijk geen verplichting. Daarom bieden wij u hierbij als trouwe partner van het dames topbasketbal onze partnership-mogelijkheden aan. Met daarnaast dus de mogelijkheid om in gesprek te gaan over één partnership met zowel de dames als de heren.

‌We gaan ervan uit dat we in het nieuwe seizoen weer toeschouwers in de Sporthal Sportlaan mogen ontvangen. Maar omdat de livestream van grote meerwaarde is gebleken continueren we de livestream tijdens de thuiswedstrijden van de dames en wordt deze in samenwerking met het team van MEE & De Wering verder geprofessionaliseerd. Onze livestream trekt gemiddeld 1.000 kijkers per wedstrijd (de finale om het landskampioenschap werd door een kleine 3000 mensen bekeken).

Samen met de vele vrijwilligers ondersteunen onze partners het topbasketbal in Den Helder, helpen zij lokale talenten zich te ontwikkelen en dragen zij bij aan hoogwaardig sportief entertainment in de regio. Tevens bieden wij onze partners de mogelijkheid om in een sportieve en gezellige ambiance in contact te komen met ondernemers en organisaties uit de Noordkop.

We hopen dan ook van harte dat we u kunnen interesseren voor één van onze partnership pakketten. 

‌Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tim Toornstra, voorzitter Den Helder SUNS Dames via tim@denheldersuns.nl of T: 06 21 20 10 53

partners

SUNS ASSIST PARTNERS

Contact
Den Helder Suns Damesbasketball
Contactformulier
Sporthal Quelderduyn
Schootenweg 2
‌1785 LV Den Helder
op de kaart