Nieuws

highlights

Het gaat niet goed met Jaap van Baaren

Ik heb hem afgelopen dinsdag in het hospice opgezocht en dat zegt eigenlijk al genoeg.
Jaren was Jaap de stem van basketbal en niet alleen in Den Helder. Met zijn markante stem werd hij o.a. gevraagd voor wedstrijden van het Nederlands team, de Haarlem Basketball Week en het OKT.
Maar vooral was Jaap onze speaker en heeft hij heel wat successen in de sporthal aan de Sportlaan meegemaakt. Jaap denkt zelfs dat hij ons een keer kampioen heeft gemaakt. Wat was namelijk het geval: Als er iemand vrije worpen moest nemen noemde hij per ongeluk expres een verkeerde naam, waardoor de nemer toch beïnvloed werd. Na afloop was het dan: ,,Veen ik heb weer zes punten voor je verdient,’’ met een grote glimlach.
Voor ons 2e landskampioenschap moesten we in de Apollohal spelen tegen Canadians, waar ze absoluut niet hadden gerekend op een invasie uit Den Helder. Er moesten extra tribunes komen, waardoor wedstrijden op veld 3 en 4 niet door konden gaan en uiteindelijk zat Jaap daar aan de tafel als speaker, wat er eigenlijk een thuiswedstrijd van maakte.
Nadat Jaap noodgedwongen gestopt was met speakeren heeft hij een dik verdiende plaats in onze Ere Galerij gekregen en die zal ook meegaan naar ons nieuwe onderkomen in het Quelderduijn.
We zijn Jaap heel veel dank verschuldigd en wensen hem heel veel sterkte.
‌Een kaartje sturen wordt zeer gewaardeerd.
Een bedroefde Meindert van Veen

MILOU VENNEMA TEKENT BIJ DEN HELDER SUNS

Verheugd zijn wij om Milou Vennema tot onze selectie te verwelkomen. De 24 jarige Vennema volgt haar jongere zus op die vorig seizoen ook bij Den Helder Suns speelde.
Den Helder Suns heeft de 1.81 lange shooting guard voor 1,5 seizoen gecontracteerd. Milou is een zeer gedreven speelster en neemt een rugtas vol ervaring mee naar Den Helder.
Wij wensen Milou heel veel succes en plezier in de aankomende basketbalperiode.

TEAM UPDATES!

Coach Mario Bennes is tevreden met de ontwikkelingen rondom het damesteam van de SUNS en stelt de dames voor:
Lees verder

MARIO BENNES VERLENGT

Mario: "Ik verleng mijn contract omdat ik de volgende uitdaging aan wil gaan in Den Helder. 
Lees verder

Nieuws

archief