Nieuws

highlights

scoren voor de vereniging

Den Helder Suns Dames heeft al heel lang de wens om te investeren in haar jeugd. Met dit project kunnen wij namelijk meer geld beschikbaar stellen voor onze jeugdopleiding. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom doen wij mee aan de actie ‘Scoren voor uw Vereniging 2021’ van de VriendenLoterij!
Lees verder

britt zappeij stopt bij de suns

Na een uitstap van 1 jaar naar BC Triple Threat was Britt Zappeij weer terug gekeerd naar Den Helder om daar haar basketbal carrière te vervolgen.
Lees verder

nieuwe website voor suns

Nu de samenwerking tussen het herenbasketball en damesbasketball in Den Helder een feit is en de naam Den Helder SUNS wordt uitgedragen door beide teams, was ook de website toe aan vernieuwing.
Lees verder

Lynn Tamis tekent bij Suns dames 

Lynn is geen onbekende voor Den Helder. Toen zij 12 jaar was is zij begonnen met basketballen bij BV Den Helder. Op haar 18 vertrok ze naar Amerika waar ze het eerste jaar ging studeren aan Indiana State en het 2e en 3e jaar bij Texas A&M Corpus Christi. Het komende jaar gaat Lynn studeren op de HvA of InHolland. De favoriete positie van de 1.92 lange speelster is 4/5.
Welkom bij de Suns en veel succes Lynn!!

Shelaney Kopra, Lotte Toornstra en Mecx van Linge blijven bij de suns

Shelaney Kopra, Lotte Toornstra en Mecx van Linge maken wederom deel uit van de selectie van de Dames Suns. 

Zowel coach Mario Bennes als het bestuur hebben als speerpunt de jeugd naar een hoger niveau te brengen. Met Shelaney, Lotte en Mecx is er voldoende potentie aanwezig om genoeg speelminuten te maken om zo ervaring op te doen en een vastere waarde te worden voor het team.

Leonie Plagmeijer waarschijnlijk niet bij de suns

Leonie Plagmeijer zal vermoedelijk volgend seizoen ook niet uitkomen voor Den Helder Suns Dames. Leonie ondergaat een operatie aan haar knie🦵🏻waarbij het verwachte herstel lang gaat duren. Via deze weg wenst het bestuur haar veel sterkte toe. 🍀💙

Nieuws

archief