Nieuws

highlights

Welkom back

Verheugd zijn wij te mogen aankondigen dat Femke Slim het aankomende basketbalseizoen hoofdcoach Mario Bennes gaat assisteren.
1 jaar nadat ze een punt zette achter haar professionele basketbalcarrière heeft Femke besloten om terug te keren als assistent coach bij Den Helder Suns dames. Met haar basketbalervaring zal zij head-coach Mario Bennes het aankomende seizoen ondersteunen.
Wij ontvangen Femke met open armen terug en wensen haar veel succes en plezier met deze nieuwe uitdaging! 
Lees verder

Den Helder Suns dames versterkt zich voor het aankomend seizoen met Kelsi Lidge (USA, Drexel University).

De 26-jarige Lidge is afkomstig van Drexel University (DIV 1) en is een leider op en buiten het veld. Ze is de eerste Drexel speelster die ooit deel uitmaakte van het CAA All Defensive team.
Lees verder

Iris Vennema komt Den Helder Suns Dames Versterken

Met trots kunnen wij melden dat Iris Vennema het aankomende seizoen Den Helder Suns dames komt versterken.
Lees verder

THANK YOU

Volgend seizoen zullen onze toppers Sarah Curran, Zoë Slagter, Janis Ndiba Boonstra en Kourtney Treffers niet meer te bewonderen zijn in Den Helder.
Lees verder

Zee van tijd

Geheel verzorgde avond vanavond bij zee van tijd. Als afsluiting en viering van de overwinning zijn de Dames SUNS lekker wezen dineren bij sponsor Strandpaviljoen Zee van Tijd in Julianadorp!
Lees verder

Huldiging Den Helder Suns Dames

Zaterdag 14 mei gaan we dat om 19:00 uur nog eens overdoen in Sporthal Sportlaan.
We gaan dan de dames huldigen en daar hebben we de teams ook voor nodig! 
Lees verder

DEN HELDER SUNS DAMES: KAMPIOEN WBL '21-'22

In Katwijk wonnen de dames woensdagavond met 60-77 van de Grasshoppers en pakte daarmee de tweede landstitel op rij na een 3-1 eindresultaat in de playoffs finales! Later meer....

DEN HELDER SUNS NEEMT LEIDING IN FINALE PLAY-OFFS (1-0)

Den Helder Suns dames heeft afgelopen weekend de eerste wedstrijd van de play-offs finale tegen Grasshoppers uit Katwijk gewonnen en leidt daarmee de best of 5 serie met 1-0.
Lees verder

Follow de suns

De SUNS dames spelen op 7 mei de 3de wedstrijd van de playoffs in Katwijk. Om de dames aan te moedigen zal er op zaterdag 7 mei weer een supporters bus van Offerman vanuit Den Helder naar Katwijk rijden.
Lees verder

SUNS BLIJVEN ZICH INZETTEN VOOR MAATSCHAPPELIJKE DOELEN

Den Helder, 20 januari 2022; Deze week start het werven van teams met jongeren in de leeftijd van 14-27 jaar. Deze teams gaan zich, onder begeleiding van topsporters en jongerenwerkers, inzetten voor diverse maatschappelijke doelen.
Lees verder

Nieuws

archief