Nieuws

highlights

Beste fans,

Het seizoen is voorbij. Helaas niet zo afgesloten zoals we allemaal hadden gehoopt, maar in de finale was Grasshoppers de betere ploeg.

In de wedstrijden in de playoffs hebben jullie ons enorm gesteund door jullie aanwezigheid met spandoeken, toeters, trommels en noem het maar op.

De betrokkenheid van jullie allemaal om de dames te supporten geeft een mooi blauw gevoel.

We gaan de komende periode allemaal gebruiken om te herstellen van alle kleine en grote pijntjes waar we mee te maken hebben en hopen dat jullie ook komend seizoen weer achter de ploeg gaan staan.

‌-Mario Bennes-
ONE TEAM
BLUE

Eerste prijs is binnen

Landsmeer / Den Helder – Onder toeziend oog van een buslading vol enthousiaste supporters hebben de dames van de Den Helder Suns zaterdagavond de finale van de nationale bekercompetitie gewonnen. In Landsmeer werd TopKip Lions met 92-76 verslagen en dus kon de Carla de Liefde Trofee mee terug naar Sporthal Sportlaan. Met het winnen van de beker is de eerste prijs binnen, maar “we willen meer”, sprak coach Mario Bennes na afloop. De ploeg hoopt uiteraard later dit seizoen ook de landstitel in de wacht te slepen.
Lees verder

IRIS VENNEMA HEEFT MET DE ORANGE LIONS VU20 HET EERSTE SUCCES AL OP ZAK

Iris Vennema kan zich weer volledig gaan focussen op de ambities van de Orange Lions: kwalificatie afdwingen voor EuroBasket 2023. Maar een ander succes heeft ze al op zak. De Orange Lions VU20, waar het 18-jarige talent ook deel van uitmaakt, kan komende zomer toch meedoen aan het Europees Kampioenschap in die leeftijdscategorie.
Lees verder

Nieuws

archief