Kiki Fleuren moest verstek laten gaan voor de thuiswedstijd tegen Jolly Jumpers

Fleuren reisde met haar Nederlands team naar Roemenië voor het World Cup Women U23.
‌De Orange Lions bleven in de poulefase en in de kwartfinale ongeslagen. Daarna stond Kiki en haar team in de halve finale tegen het sterke Frankrijk. Helaas bleek Frankrijk te oppermachtig voor onze Nederlandse 3X3 dames.
Na het verlies van de halve finale stond grootmacht China te wachten. Na een spannende wedstrijd waarbij beide landen aan elkaar gewaagd waren, trok China aan het kortste eind en pakte Fleuren en haar team de bronzen medaille op het Wereldkampioenschap!
‌In de tussentijd speelde in de Sporthal Sportlaan de Den Helder Suns dames tegen Jolly Jumpers. Beide teams hadden een stroeve start waarbij met name Jolly Jumpers het lastig had tegen de stugge verdediging van de dames van Mario Bennes. Na rust trokken de Suns dames de wedstrijd naar zich toe. Bij een ruime voorsprong besloot Coach Mario Bennes de jonge speelsters (Noa Lewakabessy en Priscilla van Es) speelminuten te geven. Iris Vennema zat goed in de wedstrijd en werd topscoorder met 15 punten. Amber Lewakabessy speelde in afwezigheid van Kiki Fleuren gemiddeld meer minuten als normaal, dit deed ze heel goed waardoor ze betiteld werd tot “Woman of the Match”. De wedstrijd eindigde met een stand van 73-46 in het voordeel van de Den Helder Suns dames.
Aankomende zaterdag spelen de Suns dames weer een thuiswedstrijd in de Sporthal Sportlaan. Om 19:00 uur staat de wedstrijd tegen BC Triple ThreaT op het programma.