Den Helder Suns dames heeft afgelopen weekend de eerste wedstrijd van de play-offs finale tegen Grasshoppers uit Katwijk gewonnen en leidt daarmee de best of 5 serie met 1-0.

Voordat er werd aangevangen met de wedstrijd werden de individuele prijzen van het seizoen verdeeld. Kiki Fleuren werd samen met Kourtney Treffers gekozen tot het All Star Team (de vijf besten op hun positie). Treffers werd samen met Noortje Driessen (Katwijk) zelfs benoemd tot Most Valuable Player (MVP) van het seizoen “21 –“22.

In een volle sporthal Sportlaan was de sfeer uitstekend. Met volle tribunes en spandoeken aan de muur was het decor sfeervol ingericht. Gesteund door het thuispubliek vloog het team van Mario Bennes uit de startblokken wat leidde tot een verschil van 13 punten aan het eind van het eerste kwart (26 – 13). 

‌Met scores op belangrijke momenten hield de thuisploeg de tegenstander van zich af waardoor na het laatste fluitsignaal de score van 96 – 83 op het scorebord stond (Fleuren 19 pnt, Van Veen 19 pnt, Treffers 24 pnt en Ndiba Boonstra 17 pnt, 10 rebounds en 10 assists).

Donderdag 5 mei gaan beide teams op herhaling. Deze wedstrijd wordt wederom gespeeld in de sporthal Sportlaan om 20:30 uur. Zaterdag 7 mei staat een uitwedstrijd in Katwijk gepland. Deze wedstrijd begint om 19:00 uur. Voor de uitwedstrijd rijdt er een bus vanaf de Sporthal Sportlaan naar Katwijk. Aanmelden kan via het email-adres: denhelderbasketball@gmail.com

partners

SUNS ASSIST PARTNERS

Contact
Den Helder Suns Damesbasketball
Contactformulier
Sporthal Quelderduyn
Schootenweg 2
‌1785 LV Den Helder
op de kaart