De wedstrijden zijn gespeeld, het seizoen is ten einde.

Wij danken sponsors, supporters, vrijwilligers, ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen en een ieder die Basketbal vereniging Den Helder en Den Helder Suns VSE1 heeft gesteund. Zonder jullie geen vereniging. Onze dank is groot!!

Op de planning staat natuurlijk nog de jaarlijkse seizoensafsluiting op 02 juni van 14:00 tot 17:00 in Sporthal Quelderduyn. Heb jij je al opgegeven?

Op 28 juni is er in het Sportcafé Quelderduyn nog een feest ter ere van Meindert van Veen. Per 1 juli komt er een nieuwe pachter in het Sportcafé en Meindert nodigt al zijn medewerkers, klanten, vrienden en familie uit om dit afscheidsfeestje te vieren. Wil je daar bij aanwezig zijn moet je je aanmelden via janiek95@hotmail.com. Kosten €5 p.p. Dit bedrag dient over gemaakt te worden op: NL97INGB0004736724 t.n.v. J. van Veen

En daarmee komt ook een einde aan team sociale media.

Na vele jaren en met veel plezier de sociale media verzorgd te hebben heeft het team besloten dat het tijd is om het stokje over te dragen. Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een nieuw team willen vormen en het leuk vinden om items te plaatsen van zowel de jeugd als de Dames op Facebook, instagram en beide websites up to date willen houden.

Tevens zijn we op zoek naar iemand die de organisatie van de mini/kanjer van de wedstijd op zich wil nemen.
Meer weten of je aanmelden? Mail naar redactiedozybvdenhelder1@gmail.com

partners

SUNS ASSIST PARTNERS

Contact
Den Helder Suns Damesbasketball
Contactformulier
Sporthal Quelderduyn
Schootenweg 2
‌1785 LV Den Helder
op de kaart