LEONIE, SHELANEY, MECX, LOTTE, PRISCILLA en Noa BLIJVEN BIJ DE SUNS

Leonie - Iedere coach wil Leonie in zijn team. Haar drive, enthousiasme, werklust zijn onvervangbaar. Als komend seizoen alle puzzelstukjes in elkaar vallen gaat Den Helder heel veel plezier beleven aan Leo! Zij zal voornamelijk op de forward positie te zien zijn.
Shelaney - Is na een lange blessure weer terug op het veld en gaat dit jaar op de pointguard positie spelen. Voor Shelaney zal het aanpoten worden komend jaar waarbij ik verwacht dat zij die uitdaging aan kan.
Mecx - Mecx heeft vorig seizoen ondanks haar leeftijd al veel minuten gespeeld in D1. Goede schutter die zich ook op andere vlakken aan het ontwikkelen is. Haar rol zal dit seizoen nog belangrijker zijn gezien het feit dat ze zowel inside als outside zal gaan spelen in zowel de verdediging als de aanval.
Lotte - Ook voor Lotte is een belangrijke rol weggelegd omdat zij naast Morgan de inside posities zal gaan bekleden. Verwachting is dat Lotte een nog beter seizoen zal draaien als afgelopen jaar omdat ze de ervaring meeneemt van een jaar veel spelen. Gezien de mentaliteit van Lotte zal zij ook het team vocaal op sleeptouw nemen en alles geven als zij op het veld staat.
Priscilla - Ondanks verschillende blessures heeft Priscilla het afgelopen seizoen laten zien dat ze uit het juiste hout is gesneden. Niet opgeven en doelen nastreven was haar drijfveer. Komend jaar zal zij op de forward positie laten zien wat er allemaal in het vat zit.
Noa - Noa heeft vorig jaar de keuze gemaakt om volledig voor basketbal te gaan. Dit was een verrassende stap die zich voor Noa goed heeft uitbetaald. Nog heel veel te leren maar zij gaat onbevangen de wedstrijd in. Noa zal voornamelijk op de 2 spot spelen en haar creativiteit gebruiken om zelf te scoren of te laten scoren.

partners

SUNS ASSIST PARTNERS

Contact
Den Helder Suns Damesbasketball
Contactformulier
Sporthal Quelderduyn
Schootenweg 2
‌1785 LV Den Helder
op de kaart