Den Helder Suns Dames heeft al heel lang de wens om te investeren in haar jeugd. Met dit project kunnen wij namelijk meer geld beschikbaar stellen voor onze jeugdopleiding. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom doen wij mee aan de actie ‘Scoren voor uw Vereniging 2021’ van de VriendenLoterij!

Op 17 september kun je een telefoontje verwachten van een van onze speelsters van Dames 1 met de vraag of je wilt gaan meespelen met de VriendenLoterij. Het is de moeite meer dan waard, want:

· Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan de jeugdopleiding van basketbalvereniging Den Helder.
· Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs, met élke dag winnaars van grote geldprijzen uit de maandelijkse trekking. Zo zijn er dagelijks winnaars van € 10.000,-. Elke zaterdag gaat er € 100.000,- uit en iedere maand € 1 MILJOEN! Nieuw: elk uur een winnaar! 365 dagen per jaar, 24 uur per dag een winnaar van € 1.000,-

· De VriendenLoterij keert tijdens de actie ‘Scoren voor uw Vereniging 2021’ extra geldbedragen uit aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht.

partners

SUNS ASSIST PARTNERS

Contact
Den Helder Suns Damesbasketball
Contactformulier
Sporthal Quelderduyn
Schootenweg 2
‌1785 LV Den Helder
op de kaart