De seizoenkaarten voor het seizoen 2022-2023 zijn vanaf vandaag te koop via Jutterstad tegen een zeer gereduceerd tarief! De steeds nauwere samenwerking tussen de Helderse heren- en damestak krijgt gezicht door seizoenkaarten uit te breiden naar zgn. combikaarten. De seizoenkaart garandeert toegang tot alle oefen-, beker-, competitie- en eventuele play-off wedstrijden in Sporthal Sportlaan en later in het seizoen in sportcentrum Quelderduyn.
Met het drastisch verlagen van de tarieven en het combineren van de seizoenkaart wil Den Helder SUNS een signaal afgeven richting de trouwe Helderse basketball community als dank voor de support! We houden hiermee de topsportwedstrijden in de BNXT League en de Women’s Basketball League betaalbaar en toegankelijk in tijden van een steeds duurder wordende maatschappij. Dankzij jullie support zetten wij de weg verder omhoog voort!

Voor het komende seizoen zijn er 3 seizoenkaarten beschikbaar:
- Jeugd t/m 17 jaar*: €30,-
- Volwassenen 18+: €60,-
- Gezinskaart: €120,- (toegang voor 2 volwassen en 2 x jeugd t/m 17 jaar)

De seizoenkaarten t/m 17 jaar blijven het hele seizoen geldig, ook wanneer gedurende het seizoen de houder 18 jaar wordt.

De tarieven voor de losse kaartverkoop (online en aan de deur) zijn:
- Jeugd t/m 17 jaar: €4,-
- Volwassenen 18+: €6,-

De seizoenkaarten kunnen online via iDEAL worden besteld via onze Jutterstad pagina. Indien je geen beschikking hebt over iDEAL kun je een berichtje sturen naar tickets@denheldersuns.nl of een seizoenkaart aanschaffen bij de losse kaartverkoop van een wedstrijd van de heren of dames.

Eind september zullen de seizoenkaarten beschikbaar zijn!. Berichtgeving daarover volgt.

SUPPORT THE SUNS!

‌#GOSUNS

partners

SUNS ASSIST PARTNERS

Contact
Den Helder Suns Damesbasketball
Contactformulier
Sporthal Quelderduyn
Schootenweg 2
‌1785 LV Den Helder
op de kaart