Coach Mario Bennes is tevreden met de ontwikkelingen rondom het damesteam van de SUNS:
"Amber Lewakabessy Amber zal de startende point guard gaan worden waarbij de verwachting gaat zijn dat zij de lijnen uit gaat zetten. Ondanks de jonge leeftijd draait Amber alweer een aantal jaar mee bij mij en gaat haar rol komend seizoen erg belangrijk worden.

Brooke Bigott is 1 van de rookies in het team. Afkomstig van App State in de USA zal zij voornamelijk op de 2-spot gaan spelen. Een bewegelijke speelster die kan creëren voor haar teamgenoten en vooropgaat in de strijd. De verwachting van haar zijn hoog gespannen en zij heeft grote schoenen te vullen.

Morgan Smith is een atletische speelster die voornamelijk inside zal spelen bij ons. Goede rebounder en finisher onder het bord. Morgan komt van Bluffton University en is ook voor het eerst in Europa.

Ik ben erg blij dat Femke Slim nog een jaar in Den Helder blijft. Ze heeft een goede kijk op het spel en helpt mij waar nodig tijdens de wedstrijden en trainingen. Ook haar invloed op de speelsters is van groot belang tijdens het seizoen."

partners

SUNS ASSIST PARTNERS

Contact
Den Helder Suns Damesbasketball
Contactformulier
Sporthal Quelderduyn
Schootenweg 2
‌1785 LV Den Helder
op de kaart